Skočite na sadržaj

  • Prijavite se preko Facebook Prijavite se preko Twitter Prijavite se preko Windows Live Log In with Google      Prijavite se »   
  • Registrujte se SADA!

Fotografija

Poker Tracker i Holdem Manager [Pomoć i pitanja]


  • Please log in to reply
519 replies to this topic

#16 petarlazovic

petarlazovic

    Shark!

  • Members
  • 283 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 23-May 08

Postavio 13 May 2009 - 04:03

vucko imas sve ovde u sitna crevca http://www.holdemman....aspx?faqid=176
  • 0

#17 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2932 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-February 07
  • LocationNis

Postavio 13 May 2009 - 16:39

Da kod mene nesto u zivotu moze ...NORMALNO DA IDE ...JA BI SAD BIO NEGDE U NEKOJ KANCELARIJI, BIO JOS UVEK VOJNO LICE SA BAS DOBRIM RADNIM MESTOM ...ILI BI BAR IZASO NEKO OD XXX TIKETA NA MAX ISPLATU ...ALI NE ...NE KAD MENE U ZIVOTU TI VAZI PRAVILO DA NISTA NE IDE KAKO JE NEGDE NAPISANO ILI TI NORMALNIM PUTEM SVE NESTO KOCI, ZAKIVA ...VEZUJE PROBLEM ZA POBLEMOM ... :(

ELEM STIGNEM DO INSLATACIJE OVOG PROGRAMA ZA BAZE PODATAKA KOLIKO SAM JA UKAPIRAO DA JE OVO ...I ISPOSTAVI SE DA JA TREBA DA UNESEM NEKU SIFRU ???

To je pod ovo "Service configuracion"

Pa ide :

Service name : PostgreSGL data base server 8.3
Account name : postgres
Account domain : VOODOO

I SAD MI TRAZI

Account password :
i ono : Verify password :


KOJ SAD PASSWORD ???

Sad ja vracam film naznad ...Ja sam vec jednom instaliro ovaj PostgreSGL, i secam se i DE-INSTARLIO ...PA SAM CITO DA SE ON BAS NE DEINSTALRIA KO SVI OSTALI PROGRAMI U CONTORL PANEL --> ADD/REMOVE PROGRAMS ...NEGO SE NESTO PETLJA I U ADMINSTRATIRS TOOLS ...I DA JE BAS VECA MUKA DEINSTALRIATI GA PRAVILNO ...

E sad je verovatno moguca da ga ja nisam deinstalrio pravilno pa se sad on negde nalazi i zbog toga ne moze normalno ovo da se inslatira i ja izberem password nov ...NEKO MORA DA KUCAM STARI ...A KOJ JE SAD STARI ??? EEEE TO JE SAD VECI PROBLEM ...

DA SLUCAJNO NEKO NEZNAM GDE TAJ STARI PASSWORD SE NALAZI ILI BAR MOZE DA SE PROMENI I KAKO ???

ili da mi pojasni ovo oko ovog PostgreSGL programa ...

P.S. Ja se secam da sam ne jednom stranom poker sajtu vido i sad cu to da probam da nadjem kako se PRAVILNO DEINSTALRIA OVOJ PostgreSGL ...
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#18 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2932 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-February 07
  • LocationNis

Postavio 13 May 2009 - 16:45

Evo i naso sam ove peripetije sa PRAVILNIM DEINSTALIRANJEM OVOG PostgreSQL programa ...


Please deinstall PostgreSQL through this manual:

1) Deinstall it through the "normal" way at first "Software" => Deinstall
2) Delete the folder "\Programs\PostgreSQL\8.3\data"
3) Delete the windows user which has been created through the system options.
4) Delete the folder of the windows user: "\Documents and settings\postgres"
5) Delete "\Documents and settings\%USER%\application data\postgresql"

E od ovga VEC POCINJE DA BOLI GLAVA TAKO DA SUTRA ...TO JEST ... MOZDA MENI I NE TREBA BAS TOLIKO OVAJ HM ...
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#19 nikola21x

nikola21x

    Bomb

  • Members
  • 177 Članci:
  • 1 thanks
  • Joined 30-September 08

Postavio 13 May 2009 - 17:14

haha, e jesi kralj...pa zar i za raspali kompjuterski program da treba sreca?!

LM, ne moras mozda tako da ga brises, probaj samo da kao sifru ukucas: dbpass, a ako nece probaj: trust, a ako nece ni to, e onda ne znam.

poz.
  • 0
Doom-Switch: ON

#20 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2932 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-February 07
  • LocationNis

Postavio 13 May 2009 - 17:29

Neznam za to ...dbpass, i trust, ...

I KO JE POMENUO SRECU ... ???

To sto ja uvek nesto mora komplikovanim putem da uradim je zasto sto pokusavam da shvatim sta radim ...a ne da radim nesto a neznam sta radim ...ko sto i kazem neznam za to dbpass, i trust (i necu da se macijem da otrivam sto se to kuca i sto je to trust neki univerzlani pass ...ali mislim da i to da sam otkucao ne bi se instaliralo jer, ovo sam ja nekad napravio user VOODOO i pustio ovo da samo generise password izgleda cim nije neka od mojih 4-5 uobicajenih passworda ...mada ko ce ga znati nisam je neki expert za programa pa da znam ...mozda bi i radelo da sam pokusao to dbpass ili trust ...ali bolje je ovako ...JEL POKUSAVAM DA SVE URADIM KAKO TREBA I SHVATIM BAR DONEKLE STA RADIM ...ETO SAD SAM GA DEINSTALRIO BRE!!! ...

LEPO SAM URADIO SVE KAKO GORE PISEM NA ENG ...I PLUS ODE U Control Panel --> Administrator tolls i nadje taj usser i obrise ...u mom slucaju nasto sam User : VOODOOPostgreSQL i obirsao ga ...

Sad cu da instalriam ovaj PostgreSQL ...i verovatno ce sad sve to da radi ...
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#21 nikola21x

nikola21x

    Bomb

  • Members
  • 177 Članci:
  • 1 thanks
  • Joined 30-September 08

Postavio 13 May 2009 - 17:51

dobro bre, nemoj se ljutis oma :D , radi kako god ti hoces

dbpass i trust su genericke sifre, tj ako nista ne diras kada instaliras sifra ce biti dbpass, a trust je valjda neka rezervna sta vec.
  • 0
Doom-Switch: ON

#22 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2932 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-February 07
  • LocationNis

Postavio 13 May 2009 - 18:17

Da ...da ali to je ZA HM ILI NEKI SERVER ZA OVAJ MOJ USER OD PRE SAM JE TREBO DA SE SETIM SIFRE ILI DA GA OBIRSEM ...

A DA ...NELJUTIM SE JA SKORO ZA NISTAM ...SORYY STO KUCAM VELIKA SLOVA ...TO MI JE ONO...PROFESIONALNA DEFORMACIJA ...MANA ...ILI STA VEC ...ALI JBG JA TAKO KUCAM ...

I VELIKO HVALA ZA CRACKOVANU VERIZJU KOJA RADI HM ...


DA DA I JA SAM GA NARPAVIO DA RADI ...RADI ...SAD CE DA BUDE ...TRSSS :D
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#23 makimozak

makimozak

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 1132 Članci:
  • 448 thanks
  • Joined 07-August 08

Postavio 13 May 2009 - 19:00

Meni na ovoj verziji HM-a 1.07.01 ne radi HUD, a radio je na starijoj verziji.

Sem toga, vidim da jos uvek nema normalne podrske za turnire. Kao postoji neki Tournament Manager, ali meni je to malo previse komplikovano.

Malo sam kopao po sistemskim folderima u windowsu i nasao sam svakakvo djubre koje HM ostavlja po temp folderima i gde sve ne. PT, s druge stane, ostavlja svoje fajlove samo tamo gde im je i mesto.

PokerTracker mi radi k'o podmazan, a one stvari koje on nema a HM ima ce se valjda pojaviti u narednim verzijama.
  • 0
- Uistinu fascinantna! Očigledan je napor da se desakralizuje epistemiološki jaz između evropske ideologije i sekularizovane imaginacije. Ovakva kreacija podrazumeva profilaktičku simfoniju, minimalistički izvedenu, podrazumeva se.
- Pa da, podrazumeva se. Normalno da se podrazumeva.

#24 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2932 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-February 07
  • LocationNis

Postavio 14 May 2009 - 16:16

Dobro aj sad kad se startuje ovaj HM treba da se napravi neka baza, kad se startuje prvi put ...

O tome nigde u onom HM uputstvu na eng ne pise nista ??? Jel to ta stvar maki sto pravi hrpu fajlova negde ...jel moze da se izabere direktorijum, pa tamo da se svi fajlovi skladiste i tako to ...

Jel zna neko malo bolje da pojasni ovo oko pravljenja te base?
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#25 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2932 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-February 07
  • LocationNis

Postavio 14 May 2009 - 16:43

Dobro, napravio sam tu databasu po defoltu ...

E sad ZESCI PROBLEM ...POJAVI SE HUD ...SVE OK ... IGRAM NA POKER STARSU DA GA ISPORBAM KAD ONO ...KAD PREDJEM PREKO NEKE STATISTIKE IZ HUD-a ...FLESNE SLIKA ONO IZBELI SE CEO STO NEKAKO IZBLEDI ...???

Jel to neki bug ? ili se to negde u opcijama sredjuje ...koliko sam je gledao po defoltu opcije to ne bi trebalo da se desava ...
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#26 nikola21x

nikola21x

    Bomb

  • Members
  • 177 Članci:
  • 1 thanks
  • Joined 30-September 08

Postavio 14 May 2009 - 19:05

do tvog kompa je nesto garant. kod mene na default setovanjima radi potpuno normalno (mada nisam probao na PStars). u principu kada predjes preko neke opcije u HUDu treba da iskoci popup, a tebi je verovatno nesto pojebano u drajverima za graficku kartu ili nesto drugo mozda, ko ce ga znati.
Ono sto bi moralo da ga izleci je format diska i sveza instalacija windowsa i drajvera. Al procunjaj negde po netu ako hoces, mozda nadjes lakse resenje.

inace, ja sam stekao utisak da je PT3 nekako ispeglaniji program, kod njega nema mlacenja sa table finderom u HUDu, nego sve automatski cita i to bez obzira na kom si mestu na stolu, i nekako je lepsi, ne znam. Ali ipak, kada se sve sumira, mislim da je poziciona statistika HEM-a MNOGO veliki plus, a ove mane su ipak sitnice. Ja cu nastaviti sa HEM-om, to je sigurno.
  • 0
Doom-Switch: ON

#27 makimozak

makimozak

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 1132 Članci:
  • 448 thanks
  • Joined 07-August 08

Postavio 15 May 2009 - 07:47

O tome nigde u onom HM uputstvu na eng ne pise nista ??? Jel to ta stvar maki sto pravi hrpu fajlova negde ?

Ne, ja sam pricao o tome kako sama instalacija programa ostavlja sve i svasta na raznim mestima na hard disku.

A problemi koje imas definitivno nisu uobicajeni...
  • 0
- Uistinu fascinantna! Očigledan je napor da se desakralizuje epistemiološki jaz između evropske ideologije i sekularizovane imaginacije. Ovakva kreacija podrazumeva profilaktičku simfoniju, minimalistički izvedenu, podrazumeva se.
- Pa da, podrazumeva se. Normalno da se podrazumeva.

#28 Vucko018

Vucko018

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 2932 Članci:
  • 288 thanks
  • Joined 15-February 07
  • LocationNis

Postavio 26 May 2009 - 07:21

Jucerasnja euforija i dobro raspolozenje ...SU DANAS VEOMA SPLASNULI ...JER OKO OVOG HM JE STVARNO NEZMA STA SE DESAVA ...jos kad se setim da obrisah zlatni PT 3 ...od nerviranje ...polomicu nesto for sure ...

Naime evo slike govore vise od 1000 reci :

Prvo sa PokerStarsa :

Postavljena slika


Pa evo i sa PartyPoker-a ...ISTO SE DESAVA :

Postavljena slika



E sad nek mi polse neko kaze da SRECA KO FAKTOR SVUGDE NE POSTOJI!!! ...
POSTOJI ITEKAKO POSTOJI ...KAD SE NEKAD NAJMANJE NADAS NESTO ...SUDBINA NEKA TE UKOCI ...
Dok neki lepo skinu ovaj HM instaliraju ga RADI KAKO TREBA ...JA SAD IMAM ZESCI PROBLME ...KOJ NEZNAM NI ODAKLE DA POCNEM DA GA RESAVAM ...JEL OVO JE NESTO DO MOJE GRAFICE ...DO MONITORA ...JBG ...ILI JE NESTO LOSE PODESENO U HM LAYOUT-u ...

Naime svaki put kad predjem preko neko statistike i treba da mi izbaci ono pop-up statsitku ono flesne, i izbledi ovako ko na ovi slikama, sama slika i to ne da ne moze tako da se igra neko i ne vidi se kako treba nista ... kad sklonim kursor misa sa statistike, vrati se normalna slika ko svaki put kad udjete na pokerstarts ili party poker, da ne ostalvjam i scern shotove toga to je ona defolt slika kad udjete ne sto, normalno osvetljena, a kad predjem kursorom misa preko statistike HM i izbaci mi pop up, eto slika pa pogledaj te kako to izgleda ...kako izbledi flesne neka bela, neke senke ..neznam ni ja zasto i kako ...

Stvarno neznam ...ovo je ona cracovana verizja HM sto nam je ovde dao valjda drug nikola21x, e sad ja njega i ostale koj koriste ovu verizju pitam jel se ovo kod njih desava ...99% JE ODGOVOR, NE!!! ...JE KOD VAS SVE NORMALNO RADI...
PA STO ONDA MENE NASLO DA JEBE ...AJOOOOOO ...

Eto ...taman napravim plan, da krenem i ja da igram malo ozbiljnije poker da i tu zaradjujem pored kladjenje i trejda, neke vece pare,...kad nece ...bez ovih tracing programa nista ne mogu da napravim, na duze vreme pucam sigurno ...jer neko mene ima skeniranog ...a ja nemam njega ... bez tih traking programa mogu mozda i dalje skupljam neke bonuse, al to mi je malo bezveze ... ili da se vratim na onu polu rekreativno igru, ko pre kad mi je kladjenje bila daleko primarnija delatnos ...pa tipa prebacim 200e kad mi se igra poker odem na NL 50$ i igram malo ono radi merka ...

Jel ima neko neku predstavu zasto ovo zeza i sta bi mogo da bude problme ??? ...

Ja cu danas da pauziram malo ...pa cu da krenem da citam uputsvo oko HM ...mada koliko sam ofrlje vido i ako kod drugih OVO NEMA A KOD MENE IMA ...NIJE DO PODESAVANJA ONIH BOJA U LAY OUT-u ...NEGO JE NEKA ZVRCKA OKO GRAFICEK ILI MONITORA ...
Monitor je - SyncMaster 793s 17' incha
A graficka je - Asus Radeon A9550/TD/128MB Video Card

j***m li ga sta je ...JOS CUTI KAD SE NE ZAJEBA DA KUPIM HM I BACIM 70-tak Dollara ...JER 99% BI I KUPLJENA VERZIJA OVAKAV BUG IMALA ...PA BI ONDA TEK ODLEPIO ...

Taman sam misleo da pare preusmerim da Fotelju neku ono dobru posto dok igram sedimna klasicnoj stolici ...pa i zbog toga ne igram nikad vise od sat i po, dva najvise ...jer se bukvano ukocim ... i kad jos malo para zardim, da kupim i neki bolji monitor da mogu da igram vise stolova i tako to ... kad ovo eto ovo sad iskoci ko VELIKI PROBLEM ...

NE MOZE KOD MENE SVE NESTO MORA DA KOCI ...DA NE IDE KAKO TREBA, TAKVE SAM KURATE SRECE ...DA NISAM TAKVE SAD BI IMO PREKO 20 000e ...AL NECE MENE MORA DA OBARAJU NA ZADNJU UTAKMICU ...DA KAD JA ODLUCIM JEDNOM U GODINU DANA DA MALO ISKOCKAM STVARI, ISFORSIRAM NESTO...DESI SE BALGO RECENO SPORSTKO CUDO ...PA NEKI TAMO ANONIMUS DOBIJE NEKOG FAVORITA ...I TAKO TO ...

JGB ... SAD Cu I SA OVIM DA SE MACUJEM ...

Bilo kakava pomoc je dobro dosla ...ako nesto neko zna oko ovih stvari ...
  • 0
Sve je ...
Relativno ...

#29 nikola21x

nikola21x

    Bomb

  • Members
  • 177 Članci:
  • 1 thanks
  • Joined 30-September 08

Postavio 26 May 2009 - 15:20

uzmi disk koji si dobio uz graficku karticu i reinstaliraj drajvere (ati catalyst). Ako ne mozes da nadjes disk skini drajvere sa neta. Instaliraj i directX ponovo (takodje mozes da ga skines sa neta)

To je jednostavniji nacin. Ako on ne uspe, ja bih probao sa reinstalacijom windowsa, i to ce gotovo sigurno resiti problem.


Inace, verzija HEM-a koju si skinuo radi dobro kod mene, i nista oko grafike i boja ja nisam podesavao ni u HEM-u ni u drajverima.
To je tvoj komp malo poblentavio.
  • 0
Doom-Switch: ON

#30 makimozak

makimozak

    Maniac!

  • V.I.P.
  • 1132 Članci:
  • 448 thanks
  • Joined 07-August 08

Postavio 26 May 2009 - 15:26

Flopnuo si nuts i ti se bunis? :)

Zezam se... ja sam rek'o, meni u toj verziji HM-a hud ne radi uopste. Sto je verovatno bolje od toga kako tebi radi.

Tvoj problem definitivno nije sa monitorom, a mogao bi da bude sa grafickom karticom. Ja preporucujem instalaciju novijih drajvera, iako je poznato da se kod ATI-jevih kartica cesto ne zna jesu li gori stari ili novi drajveri.

Da si kupio HM imao bi pravo da ih cimas tamo po njihovim forumima sve dok ti ne rese problem (ili ti ne preporuce kupovinu nove graficke?).

E, i kad se vidimo nekad pitacu te da mi objasnis to oko trejdovanja i uopste oko toga kako se ti i na sta kladis, ja sam malo ispao iz toga.
  • 0
- Uistinu fascinantna! Očigledan je napor da se desakralizuje epistemiološki jaz između evropske ideologije i sekularizovane imaginacije. Ovakva kreacija podrazumeva profilaktičku simfoniju, minimalistički izvedenu, podrazumeva se.
- Pa da, podrazumeva se. Normalno da se podrazumeva.