Skočite na sadržaj

  • Prijavite se preko Facebook Prijavite se preko Twitter Prijavite se preko Windows Live Log In with Google      Prijavite se »   
  • Registrujte se SADA!

Fotografija

Letnja Liga 2008


  • Please log in to reply
194 replies to this topic

#31 gorki02

gorki02

    Shark!

  • Members
  • 333 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 03-April 07
  • LocationBec

Postavio 12 May 2008 - 22:48

Hmmmm... :? :?:
Ajde probaj ono shto si hteo da skinesh na nemachkom software, pa da vidimo onda...


eo probao i to, ali nista ....

pojavi mi se ova poruka :

"The automatic update process has encuontered an error.

Please click on OK to exit.

You may then re-launch LuckyAcePoker.com"

neznam kako da ga re-launcham ....
  • 0

#32 mcbane

mcbane

    Bomb

  • Members
  • 197 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 15-May 07
  • LocationBeograd

Postavio 13 May 2008 - 00:39

Provalio sam da je Lucky Ace-ov softver bagovit, kod mene se pojavljuje problem sa iscrtavanjem grafike, u jednom trenutku cak nisam mogao da vidim svoje karte ili recimo prvu kartu na flopu, samo se zacrni deo prozora...
Pokusao sam da reinstaliram ali nista se nije promenilo, mada mi se vise ne pojavljuje zacrnjivanje (kad pogasim sve programe pre paljenja Lucky Ace-a) prozori su mi cudno rasireni i ne vidi se jedan deo.
Ali sad bar kako tako moze da se igra...

Postavljena slika
  • 0
Raisy daisy!

#33 pactko

pactko

    Maniac!

  • Administrators
  • 2283 Članci:
  • 250 thanks
  • Joined 18-September 06
  • LocationBelgrade/SERBIA

Postavio 13 May 2008 - 01:53

@McBane
E, ovo sam vec prvi put chuo... A i nisam najbolje razumeo... :? Lucky je zahtevan prilichno i troshi procesorsko vreme i grafiku. U lobby-ju probaj da idesh na Options -> Settings i odmah na tom prvom ekranu odshtikliraj View game animations.

@Gorki

Jesi li uspeo da restartujesh software?
  • 0

#34 gorki02

gorki02

    Shark!

  • Members
  • 333 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 03-April 07
  • LocationBec

Postavio 13 May 2008 - 08:09

@Gorki

Jesi li uspeo da restartujesh software?


pa gore sam napisao sta mi se desava ....

sve je isto .....
  • 0

#35 mcbane

mcbane

    Bomb

  • Members
  • 197 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 15-May 07
  • LocationBeograd

Postavio 13 May 2008 - 08:50

Iskljucene su mi animacije, pokusavao sam sad da ponovim taj "efekat" zacrnjivanja ali bezuspesno tako da ne znam zbog cega se desavalo ranije. Jedino mi i dalje odseca deo prozora sa strane ali to mi ne smeta da igram.
  • 0

#36 cobra

cobra

    Site Admin

  • Administrators
  • 720 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 18-September 06
  • LocationKopenhagen/Danska

Postavio 13 May 2008 - 09:04

Hmmmm... :? :?:
Ajde probaj ono shto si hteo da skinesh na nemachkom software, pa da vidimo onda...


eo probao i to, ali nista ....

pojavi mi se ova poruka :

"The automatic update process has encuontered an error.

Please click on OK to exit.

You may then re-launch LuckyAcePoker.com"

neznam kako da ga re-launcham ....


Probaj da ga izbrises iz kompa pa ponovo skines i instaliras. To zna da pomogne.

@mcbane

To je do tvog kompa, samo je pitanje dal je do procesora ili graficke (a mozda i oboje :)). Program nema bagova nego kao sto rece Rale Lucky je zahtjevan i ako imas neku stariju masinu onda moze doci do problema.
Trenutno igram iskljucivo tamo i nikakvih problema do sad nisam imao.
  • 0

#37 mcbane

mcbane

    Bomb

  • Members
  • 197 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 15-May 07
  • LocationBeograd

Postavio 13 May 2008 - 09:23

Pa moguce da je bila grafika preopterecena u tom trenutku, cim se sad vise to ne desava ali masina mi nije bas slaba a imam instalirano jos bar 5 poker softvera i ni kod jednog mi se nisu desavali takvi problemi. A do procesora i graficke ne moze da bude to sto kad pokusam da resizujem prozor odsece mi jedan deo, cak mi ovaj Pokerbility kaze da ne mogu da ga koristim jer prozor nije default velicine a ja ne mogu da ga vratim na tu velicinu.
Ali nema ni veze...

Evo upravo sam provalio sta je u pitanju, imam widescreen monitor (Samsung Syncmaster 223BW) i drzim rezoluciju 1680x1080, kad stavim neku 4:3 rezoluciju (1280x1024) onda izgleda prozor kako bi trebalo sto me opet dovodi do zakljucka da nije u pitanju moj komp nego da LuckuAce nije dobro odradio podrsku za ovakve monitore...
  • 0
Raisy daisy!

#38 gorki02

gorki02

    Shark!

  • Members
  • 333 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 03-April 07
  • LocationBec

Postavio 13 May 2008 - 11:23

Sve zivo probao, i nista nije pomoglo, sve je ostalo kao sto je bilo ....

nemam niti HH ......

niti mogu vidjeti koje sam karte bacio .....

neki veoma primitivam pokerroom .....
  • 0

#39 mcbane

mcbane

    Bomb

  • Members
  • 197 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 15-May 07
  • LocationBeograd

Postavio 13 May 2008 - 11:28

Ima opcija show ghost cards, mislim da je to da vidis svoje karte i kad ih bacis...
  • 0

#40 pactko

pactko

    Maniac!

  • Administrators
  • 2283 Članci:
  • 250 thanks
  • Joined 18-September 06
  • LocationBelgrade/SERBIA

Postavio 13 May 2008 - 12:52

Sve zivo probao, i nista nije pomoglo, sve je ostalo kao sto je bilo ....

nemam niti HH ......

niti mogu vidjeti koje sam karte bacio .....

neki veoma primitivam pokerroom .....


HH funkcionishe kao na FT-u: u gornjem desnom uglu je meni View -> Previos hand (e sad ne znam kako je na nemachkom).

A za karte koje si bacio je 'ghost hand' kao shto reche McBane.

Cekaj, shta sad tebi u stvari ne radi? Mozesh da startujesh i igrash, ali ti ne radi neshto drugo - zvuk?
  • 0

#41 gorki02

gorki02

    Shark!

  • Members
  • 333 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 03-April 07
  • LocationBec

Postavio 13 May 2008 - 13:30

Funkcionira toliko da mogu da igram, ali se osjecam kao gluvi covjek, kad nemam zvuka ...

igrao sam vec nekoliko SNG i pobjedjivao, al nedaj boze da igram 3 ili 4 odjednom, nista nebi napravio ....

Zvuk kod mene nepostoji ....

i na Stolu kada igram, u desnom uglu dolje ima isto button "opcije" koji mi je iskljucen .....

to za HH moram jos provjeriti, ali normalno treba da ima poseban odner u kojem stoji HH, kao FT i PS sto ima .....
  • 0

#42 snupi

snupi

    V.I.P.

  • V.I.P.
  • 398 Članci:
  • 11 thanks
  • Joined 11-April 07

Postavio 13 May 2008 - 17:19

Meni drzi karte skroz levo okrenute,tako da igrac sa moje leve strane moze komotno da ih vidi.
  • 0

#43 stipan

stipan

    Novajlija

  • Members
  • 1 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 09-July 07
  • LocationSubotica

Postavio 13 May 2008 - 21:05

Da li je za u?eš?e u Ligi potrebno 5 comp poena za svaki kvalifikacioni turnir :? (5*8=40) ili je dovoljno samo taj prvi put za prijavljivanje?
Naravno, buy-in je svaki put $5+.50 osim finalnog...
  • 0

#44 petar86

petar86

    Shark!

  • Members
  • 324 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 02-April 07
  • LocationBeska

Postavio 13 May 2008 - 21:48

samo 5poena, da bi mogo da se prijavis
a ako oces da skines bonus,onda ti treba vise poena (14poena za 1$)

ne pita ja sa kolko se startuje cipova,koji prvi blind i kolko traje blind?
posto imaju tamo sng-ovi startuje se sa 100 (da STO) cipova a prvi blind 10/20 :D
  • 0
moz biti dobar kolko oces kad njih sere

#45 Pittsburgh

Pittsburgh

    Maniac!

  • Members
  • 837 Članci:
  • 0 thanks
  • Joined 02-October 07

Postavio 15 May 2008 - 13:59

Mene zanima koliko ce ljudi biti in the money ako nas bude igralo 36 na svakom turniru i kako ce biti rasporedjen nagradni fond na tim turnirima.Ko uspe da osvoji dva turnira i osviji prvo mesto u ligi bice u plusu 500 dolara na nasoj ligi.Prilicno dpbar nagradni fond.Ubedjen sam da prvo mesto na jednom turniru i jos jedan ulazak in the money obezbedjuju ucesce na freeroll-u!!
  • 0
ALL-IN